Beoordelingen van La Cubanita Doetinchem

Recente recensies van La Cubanita Doetinchem

4 sterren na 103 reviews

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en optijd geleverd. Voor de tweede keer besteld en beide keren perfect!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgt en erg lekker!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk lekker warm en leuk dat je de tappas kunt kiezen

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker! Fantastisch poah!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer, netjes verzorgd en lekker

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar: dit was onze tweede bestelling bij La Cubanita, en beide keren klopte de levering niet. Vandaag ontbrak de apart bestelde kipsalade. We zullen het best nog een keer proberen, want drie keer is scheepsrecht, maar dit is wel heel erg slordig.

Reactie van La Cubanita:Beste Rene, Hartelijk dank voor uw reactie. dat is inderdaad erg slordig van ons. Bij de volgende bestelling zullen wij de kip-pastasalade op onze kosten bijvoegen. Dit kunt u bij de opmerking neerzetten of even bellen als u onder een andere naam besteld. Met vriendelijke groet, Team La Cubanita Doetinchem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Precies op tijd. Goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Lekker bereidt en goede porties!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer perfect. Op tijd. Warm en prima kwaliteit.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super. Heerlijk bereid en goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alle gerechtjes waren smaakvol en lekker.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt niet lekker. Kwalitatief slechte producten en eerder veredelde bittergarnituur dan tapas te noemen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten, we bestellen er graag Moeten vanaf sinderen komen en is dan nog goed warm Tip qua tapasboxen worden er nog weleens gerechtjes dppr elkaar gehaald, misschien toch wat beter op letten, alles klopte verder

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee maal en warme tapas box opgehaald. Deze worden kort voor ophalen klaar gemaakt en daarom zijn de gerechtjes thuis nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald ,was op aangegeven tijd klaar en smaakte goed

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er razendsnel. Misschien iets te snel, want de kip was niet helemaal doorbakken. Even in de oven gedaan en toen was het goed.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en nog goed warm bij bezorging!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top..snelle levering en super lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer heerlijk om van jullie tapas te mogen genieten! En wat een snelle bezorging! Was gewoon top!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een sterretje minder omdat de porties van de kipkluifjes gehalveerd zijn. Met de smaak is nog steeds niets mis.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zat netjes verpakt en was nog goed warm. Ook leuk als verrassing: de cocktail blikjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later dan gepland geleverd. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als in het restaurant. Supersnel geleverd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd, prima gesmaakt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald. Gerechten waren smaakvol en goed warm na 15 min rijden. Jammer dat ze niet overal bezorgen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en vriendelijk. Eten warm en heerlijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor prima prijs.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren laten bezorgen. Prima kwaliteit. Goed warm en bezorging keurig op tijd.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

eten was lekker en goed verpakt.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 20 min later dan doorgegeven. Smaakte prima maar het eten wat warm moest zijn was eerder lauw. Tip: plak stickertjes op de sausbakjes, nu moesten we raden wat waar bij hoorde.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gerechten smaakten heerlijk, ze waren oed warm en er was meer dan voldoende

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond bestelling voor 5 personen. Alles top verzorgd. Lekker gegeten en super smakelijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd thuis bezorgd. Prima tapas. Voor herhaling vatbaar.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige levering met duidelijke uitleg.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als zat netjes verpakt en zag er goed uit Helaas waren de gehakt balletjes niet helemaal gaar (rood van binnen ) En waren er een aantal tappas niet bij de juiste schaal geplaatst

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer tapas box afgehaald. Ook deze keer weer top. Eten was netjes op schalen gelegd en goed afgedekt en was nog erg warm bij thuiskomst. Heerlijk gegeten. De sausen waren genummerd voor welk gerecht. Goede service en wij komen zeker weer.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de smaak was goed. Sommige tapas waren lauw, maar ze hadden er alles aan gedaan om het zo lang mogelijk warm te houden. We vonden het alleen jammer dat het niet duidelijk was welke saus bij welke tapas hoorde. Er waren nummers op de bakjes saus geschreven(, met een niet watervaste stift, dus het meeste was er ook weer af en) de nummers waren nergens terug te vinden in combinatie met de tapas, dus het was wat minder dat sommige sausjes dan net niet matchte met de tapas. Maar onze ervaring was zeker goed! Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Had al gebeld dat we t een hele fijne ervaring vonden. Goede service bij t opnemen vd telefoon én ook de thuisbezorging was zo netjes en blij. Het viel me echt op. En niet te vergeten Héérlijk eten. Top!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en ook nog goed warm, handig gedaan nummers op de bakjes met saus en staat vermeldt op de kassabon waar het bij hoort. Snel en netjes afgeleverd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Bezorging op afgesproken tijd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, heel goed verpakt, eten was warm, sausjes apart verpakt met op deksel geschreven waarbij dit hoorde. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen. Mooi op tijd klaar. Vriendelijk personeel gaf nog een tip mee voor de saucesjes. Lekker gegeten. Kortom dik tevreden.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 18:30 , als bezorgtijd 21:30 in mijn mail, hier direct over gebeld dat dit te lang duurde, toen konden ze het opeens om 20:00 bezorgen ! Eten was verkeerd verdeeld in de schalen En alles was beetje slap en niet heel warm meer ! Erg jammer want la cubanita is een van mijn favoriete restaurants

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. we vonden het alleen raar dat je transactiekosten moest betalen, is niet veel, maar toch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netzo lekker als dat je het eet in het restaurant! Zelfde smaken. Sausjes apart, heel fijn. Alles goed warm (Doetinchem naar Zelhem).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was net zo lekker als in het restaurant. Behalve het varkenshaasje, daar was iets mee mis.. Wat ik erg jammer vond was dat de schalen verticaal vervoerd zijn. Hierdoor zat de saus die bij het vlees zat (gehaktballetjes in tomatensaus en varkenshaas in champignonroom) over de hele schaal heen en was alles verschoven. Tip voor in het vervolg: liever de schalen los zonder tas dan verticaal.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel ons erg tegen in vergelijking met wat we gewend zijn in het restaurant te krijgen. De zoete aardappel friet was slap, de krokante kipstukjes niet krokant en de zalm op toast taai. Erg jammer.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de tapas. Het was lekker warm toen het aankwam en precies op het aangegeven tijdstip

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en alles was nog lekker warm/heet. Enige nadeel was heel veel kleine stukjes bot in de spareribs. Alles was heerlijk.

Reactie van La Cubanita:Beste Susan, hartelijk dank voor je reactie. Wij zullen goed kijken naar de spareribs.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker. We vonden het prijstechnisch alleen erg tegenvallen met normaal. We waren nu bijna hetzelfde bedrag kwijt p.p. als waar we normaal gesproken onbeperkt tapas voor kunnen eten. Nu hadden we niet heel veel tapas en zaten we bij lange na niet vol. Bezorging: de bestelling was bijna een half uur te laat. Maar hier zijn we netjes over gemaild. Dus dit was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben geweldig goed gegeten. Bedankt maar weer toppers!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tips en tops: - wat superleuk dat we er allemaal een lekker klein appeltaartje bij kregen! Dat was een verrassing! - kwaliteit van het eten is goed, erg lekker allemaal, 2 dingetjes: varkenshaas was wel erg weinig en de meloen was iets te hard (nog niet rijp geno - we kwamen er te laat achter dat we op de bon konden zien welk sausje bij wel gerecht hoorde. Wellicht even mondeling vermelden bij de bezorging - prijs/kwaliteit verhouding

Reactie van La Cubanita:Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben de portie varkenshaas in spek vergroot en zullen letten op de meloen. Daarnaast zeggen alle bezorgers vanaf nu wat de bedoeling is met de sausjes. Met vriendelijke groet, Team La Cubanita

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk , hopelijk snel weer genieten bij jullie in het restaurant,maar het in huis halen was ook lekker

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was lekker, op de rauwe hamburgertjes na

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De hamburgers waren niet echt gaar. Was de vorige keer wel goed. Vond ik wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte voortreffelijk. We zagen alleen de sausjes vrij laat. De zak met brood lag er bovenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer in deze coronatijd maaltijd van La Cubanita thuis laten bezorgen. Wederom keurig op tijd. Goed verpakt en daardoor nog heel warm. Prima kwaliteit. Lekker gegeten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was mooi op tijd, fijn dat er een mail is dat jullie onderweg zijn. Het eten was super lekker, zoals we gewend zijn. Het was wel even zoeken welk sausje bij welk gerecht hoorde. Maar er echt van genoten. Top 👍

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd, super!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet echt warm meer toen we thuis kwamen, de smaak viel ook tegen, aard friet was erg hard, en champignon’s waren verbrand. En de sausjes misschien op naam zetten ipv nummer.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en lekkere tapas, alleen de cocktails zaten geen deksels op dus die had door de hele tas gelekt en de aioli smaakte naar perzik :-) verder tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super😊😍 en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zeer goed verzorgd! We hadden veels te veel besteld, dus we kunnen er zeker nog een dag van genieten. Erg leuk, was de felicitaties aan de deur en het “vuurwerk” voor op het dessert. DANK!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. De warme gerechten waren goed verpakt en kwamen ook daadwerkelijk nog warm aan. Eten was heerlijk..Eén kleine tip: lever bijv. bij de hamburgertje ook de kleine broodjes..Dat maakt het geheel af.. Verder super!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen miste er wel wat bij de bezorging. Ten eerst de dillesaus die bij de zalm op toast hoort. Ook hebben wij wel de Disaronno can ontvangen, maar geen cocktails. Dit vonden we erg jammer.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging en lekker en warm eten 👍

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede communicatie! (ze belden om te zeggen dat ze iets later kwamen). We misten één gerechtje, maar verder was alles super. Plus, we kregen gratis drankjes.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ze maar een beperkt assortiment aanbieden had graag meer willen bestellen. We hadden alles besteld wat we lusten en hadden wel te kort 2x warm plateau en 2 soorten voorgerechten. Het was wel allemaal goed ingepakt en eten was ook erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging heel gemakkelijk. Bezorging was sneller dan verwacht. Sausjes bij de verschillende tapasgerechtjes waren op bon met nummer aangegeven. En op meegeleverde bakjes.lekker overzichtelijk. Top. Keuze was helaas erg beperkt. Toast onder de zalm was erg droog. En er zat een fruitvliiegje in 1 van de door ons bestelde aioli. Die duidelijk zichtbaar bovenop de aioli lag. Dat was echt een afknapper.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super goed en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Lekker gegeten en snel bezorgd. Ook handig dat de sausjes genummerd waren bij het juiste gerecht.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Vrolijke levering. Lekker tapas in eigen tuin gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd. Goed verpakt en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteten in eigen huis. Het was erg lekker en het werd zelfs warm bezorgd (15km rijden).

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij misten helaas gisteren het brood bij onze bestelling. En wij hebben telkens moeite om alle sausjes te matchen bij het juiste gerecht. Het zou fijn zijn als jullie dat op de een of andere manier konden aangeven. De tomatensaus bij de balletjes hebben we bijv niet kunnen ontdekken. Wel weer heerlijk gegeten!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Alleen de zoete aardappelfrietjes waren lauw/koud. Alles was netjes gepakt met de sausjes apart.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat de verpakking niet rechtop stond in de tasjes lag het een beetje door elkaar dat was jammer maar verder heerlijk. Dus andere bakjes of andere tasjes gebruiken

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles wat wij besteld hebben zat erbij (3x brood besteld, kregen er 2). De bakjes met de tapas stonden op z’n kant in het tasje, dus alles lag door de bakken heen, vooral de kip-pastasalade. De bezorger was naar het verkeerde adres gestuurd, waardoor hij wat verlaat bij ons was dus het eten was niet echt meer warm. Eten was erg lekker en voldoende voor 5 personen, zeker voor herhaling vatbaar maar misschien wel wat verbeter puntjes. Ik hoop dat de bezorgservice blijft!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij gaan graag naar jullie restaurant en leem ons een idee om nu te laten bezorgen omdat het niet anders kan. BIJ bezorging was bestelling nier compleet , gebeld en binnen 10 minuten stond het voor me deur. helaas kwam ik later achter geen honing mosterd saus te hebben bij de kip.. Het warme gerechten waren al wel koud toen we het wilde eten. al met al hebben we heerlijk gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ouderwets lekker 👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere tapas. Alle sausjes waren los, begrijpelijk ivm het bezorgen. Misschien wel een idee om erbij te vermelden waar de sausjes bij horen. Er mistte 1 tapas, dat was jammer. Maar verder heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers! Het bestellen ging erg gemakkelijk. Genoeg keuze naar mijn idee. De emails waren duidelijk wat betreft de status van de bestelling. Bezorgtijd werd duidelijk gecommuniceerd en werd tevens op de aangegeven tijd bezorgd. Het eten werd goed verpakt en was nog goed warm. We hebben heerlijk gegeten! Dank je wel!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten